Monday, 20 August 2012

Pemenang "Contest Blog Comel +Awesome by Nisasayakinie & Eyahrazie"

Assalamualaikum.
Kau tahu tak kenapa kita orang update pemenang ni lambat sangat? Sebab ada sponsor kata korang tak ikut syarat-syaratnya. So, terpaksalhaa ditunda setiap kali -.- Memandangkan ada orang memaki hamun tanpa disuruh kita orang akan update nama pemenang-pemenang dan pandai-pandai koranglaa nak minta hadiah eaa.
  1. http://zefreakprofile.blogspot.com/2012/07/cute-and-awesome-blog-pageant-or.html
  2. ⇨ RM 10 by Biiya
    ⇨ Shawl Satin by Ima Collection
  3. http://chocollyheart.blogspot.com/2012/07/contest-blog-comel-awesome.html
  4. ⇨ RM 5 by Sya Syahirah
    ⇨ Shawl Satin by Ima Collection
    ⇨ Lens by Ima Collection *Termasuk Pemenang TOP REFERRAL*
  5. http://aienstory-aien.blogspot.com/2012/07/contest-blog-comel-awesome.html
  6. ⇨ Lens by Ima Collection
    ⇨ Header by Adawiyah
  7. http://awesome-incredible.blogspot.com/2012/06/contest-blog-comel-awesome.html
  8. ⇨ Blogskins by N | A
    ⇨ Header by Adawiyah
  9. http://cayunksheera.blogspot.com/2012/07/contest-blog-comel-awesome-by.html
  10. ⇨ Denim Template by N | A
    ⇨ Edit Gambar by Adawiyah
  11. http://dreamsquerida.blogspot.com/2012/07/contest-blog-comel-awesome.html
  12. ⇨ Fanfic Photo by N | A
    ⇨ Hair Clips by Intan Nabilah
  13. http://e-schaloveyou.blogspot.com/2012/06/contest-blog-comel-awesome.html
  14. ⇨ Simple Header by N | A
  15. http://mrstaeki.blogspot.com/2012/06/contest-blog-comel-awesome-by.html
  16. ⇨ Simple Header by N | A
  17. http://preciouselove.blogspot.com/2012/06/contest-blog-comel-awesome.html
  18. ⇨ Simple Header by N | A
  19. http://prefect-three.blogspot.com/2012/06/contest-blog-comel-awesome.html
  20. ⇨ Simple Header by N | A
  21. http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/contest-blog-comel-awesome.html
  22. ⇨ Cursor by N | A
Pemenang TOP REFERRAL
#! SELAMAT HARI RAYA. Btw, sesiapa yang tak boleh contact fb sponspor sila email ke bunnytembuih@gmail.com .

Create by Princess Eyah

7 comments:

Nur Afiqah said...

Pemenang TOP REFERRAL nak contact fb siapa ?

Aqilah Shafiah☆ said...

Okay xsangke akn menang..tq... Alhamdulillah

Mimi Mimot said...

HADIAH MENARIK WAJIB SERTA! !

http://preciouselove.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

http://preciouselove.blogspot.com/2012/08/contest-aku-nak-lomo-by-cik-tyra-lee.html

Ima Salsuzaima said...

MEMANG BETUL RAMAI YANG TAK IKUT SYARAT.TAPI XPE LA.SILA INBOXKAN ALAMAT KAT IMA YE.TQ

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/